• orange_flower_texture
  notebook
  notebook_inner1
  notebook_inner2
  solutions
  integral
  informatic
  for business
 • light_orange_flower_texture
  tablet
  tablet_inner1
  tablet_inner1
  tablet_inner2
  tablet_inner2
  software development
  integration
  it consulting
  outsourcing
  can we help

Desenvolupament de software

Programació a mida. Especialitzats en tecnologies Microsoft .NET, arquitectura cloud (Azure, AWS), aplicacions mòbils (Android, iOS).

Integració & Automatització

Desenvolupament d’aplicacions i serveis informàtics contra sistemes d’automatització,  integració de dades entre plataformes i integració de sistemes en general, drivers de comunicació.

Consultoria tecnològica & IT

Busquem les solucions per implementar les idees dels nostres clients, col·laborem com a partners tecnològics amb diverses empreses i desenvolupem i implantem aplicacions de software sectorials.

Outsourcing & Serveis informàtics

Serveis d’outsourcing de desenvolupament informàtic per a empreses, implantació de Microsoft Office 365 i serveis informàtics en general.

Tothom parla de transformació digital...

 

Tenim experiència en integració de dades i processos, assegurant-ne l’èxit perquè ens adaptem a cada necessitat de forma personalitzada.

Qomtool

 • qomtool

  Qomtool es una solució integral per gestionar el departament de manteniment de l'empresa, basat en notificacions i ordres de treball.

  Amb capacitat d'integració amb sistemes existents, disposa d'aplicació desktop, web i mobile.

  Més informació...

GPA

 • GPA

  El software GPA és un sistema informàtic comptable que registra les entrades i les sortides o subministraments de combustible en una instal·lació de gasoil professional per a consum propi, així com altres dades pormenoritzades de la instal·lació tals com dipòsits de combustible, assortidors, tipus de productes petrolífers, vehicles, proveïdors de combustible, dades de la instal·lació i dades del titular.

  Més informació...

...I cal fer-ho realitat

 

Atenem una idea de negoci i oferim solucions sobre com portar-la a terme buscant l’equilibri entre opcions existents juntament amb la capacitat de desenvolupar-ne de noves i implantar-les.

Distribuïdors autoritzats