• orange_flower_texture
  notebook
  notebook_inner1
  notebook_inner2
  solutions
  integral
  informatic
  for business
 • light_orange_flower_texture
  tablet
  tablet_inner1
  tablet_inner1
  tablet_inner2
  tablet_inner2
  software development
  integration
  it consulting
  outsourcing
  can we help

Desenvolupament de software

Programació a mida, tecnologies Microsoft .NET, arquitectura cloud, aplicacions mòbils (Android, iOS i Windows Phone), portals web CMS (Dotnetnuke) i de comerç electrònic (nopCommerce).

Integració & Automatització

Desenvolupament d’aplicacions i serveis informàtics contra sistemes d’automatització,  integració de dades entre plataformes i integració de sistemes en general, drivers de comunicació.

Consultoria tecnològica & IT

Busquem les solucions per implementar les idees dels nostres clients, col·laborem com a partners tecnològics amb diverses empreses i desenvolupem i implantem aplicacions de software sectorials.

Outsourcing & Serveis informàtics

Serveis d’outsourcing de desenvolupament informàtic per a empreses, implantació de Microsoft Office 365 i serveis informàtics en general.

Qomtool: centre de manteniment

Una solució per gestionar el departament de manteniment de la seva empresa. 

Qomtool

 • qomtool

  Qomtool es una solució integral per gestionar el departament de manteniment de l'empresa, basat en notificacions i ordres de treball.

  Amb capacitat d'integració amb sistemes existents, disposa d'aplicació desktop, web i mobile.

  Més informació...

GPA

 • GPA

  El software GPA és un sistema informàtic comptable que registra les entrades i les sortides o subministraments de combustible en una instal·lació de gasoil professional per a consum propi, així com altres dades pormenoritzades de la instal·lació tals com dipòsits de combustible, assortidors, tipus de productes petrolífers, vehicles, proveïdors de combustible, dades de la instal·lació i dades del titular.

  Més informació...

Distribuïdors autoritzats